Fra Lillehammer får vi følgende glimrende nyheter:

Tyrili Klatring inviterer i samarbeid NKF til årets store juniormønstring!

Annonse

Helgen 21 – 24 mai slås alle gode krefter sammen for å skape en inspirerende og sosial klatrehelg for alle juniorer.

Landslagstrenerne Martin Mobråten og Marianne Blom Brodersen vil være til stede hele helgen. I tillegg kommer også den sterke og hyggelige Stian Christophersen, og den internasjonalt anerkjente ruteskrueren Laurant Laporte, og sammen vil de gi god oppfølging og tilbakemeldinger til alle deltagerne. Norges ToppidrettsGymnas stiller også med en av sine aller beste trenere som vil gjennomføre en felles basistreningsøkt.

Det blir selvfølgelig også muligheter til å bryne seg på hverandre i løpet av helgen. På lørdag arrangeres det konkurranse på Tyrlil Klatresenter, etter samme prinsipp som de velkjente E9 konkurransene. Her blir det muligheter til å hente hjem noen fine premier også.

Om været tillater det vil vi på søndag arrangere en felles busstur til Stange. Det blir en meget sosial og fin dag med buldring i den flotte Hedmarksskogen.

Alle som bestiller plass på campen vil bli innlosjert i fine leiligheter på Birkebeineren hotell, som ligger et godt steinkast fra Lillehammer sentrum. Felles middager og frokost er også med i prisen, og her blir det gode muligheter til noen lange og sosiale kvelder for alle sammen.

Under campen vil det også være mulighet til å få med seg et foredrag eller flere på kveldene. Her blir det mange viktige og gode tips å hente!

Dette vil du sannsynligvis ikke gå glipp av, og det er (dessverre) begrensede plasser på campen, så her gjelder det å være rask med å melde seg på!

Om du sørgelig nok ikke har mulighet til å være med hele helgen får du allikevel sjansen til å melde deg på konkurransen på lørdag, her er det fritt frem for alle!

juniorcamp
juniorcamp