Avansert klatreteknikk: Krimping og fotarbeid

For den avanserte teknikk-delen av klatreskolen viser Tina J. Hafsaas deg hva krimp er, og hvordan riktig bruk av føttene når du klatrer.

Sist oppdatert 7. oktober 2022 kl 08.00
Tina J. Hafsaas viser teknikker for viderekomne i denne episoden av Klatreskolen. Bilde: Christian Nerdrum
Tina J. Hafsaas viser teknikker for viderekomne i denne episoden av Klatreskolen. Bilde: Christian Nerdrum

For denne episoden av klatreskolen skal vi gå fordype oss i teknikkdelen av klatringen.

Gode klatrere trener muskler og kraft, men de beste klatrerne bruker kreftene sine så effektivt som mulig.

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer Klatring,

Fri Flyt, Terrengsykkel, UTE, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
Betal smartere med Klarna.

Abonnementene fornyes automatisk og kan sies opp når som helst, men senest før perioden utløper.

Norsk-klatring.no er skrevet av klatrere for klatrere, og formidler det som rører seg i det norske klatremiljøet. På nettsiden finner du grundige utstyrstester, teknikk—og treningsråd og inspirasjon til din neste klatretur.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

annonse
Relaterte artikler
annonse

Norsk-klatring.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Tore Meirik

Kommersiell leder: Alexander Hagen