Klatrelegender bak fjellquiz-bok

Iver Gjelstenli – som mistet livet i en tragisk ulykke på Store Vengetind i sommer – og Erik Enitch har skrevet quizbok for oss som elsker fjell.

Sist oppdatert: 10. desember 2020 kl 13.16
Fjellquiz
NY BOK: Iver Gjelstenli (bildet til høyre) har skrevet quizbok sammen med Erik Enitch. Dette ble et av de siste prosjektene for Gjelstenli, som omkom i en klatreulykke i Romsdal i sommer. Foto: Terje Aamodt
Lesetid: 1 minutter

Journalisten og forfatteren Iver Gjelstenli var en svært aktiv og produktiv bidragsyter til både Norsk Klatring og klatrenorge som helhet. I mange år leverte han inspirerende artikler og historier om klatring i inn- og utland. 

Sammen med Erik Enitch var Gjelstenli i full gang med å skrive quizbok for fjellfolk, da han på tragisk vis falt og omkom under anmarsj til ruta Vesteggen på Store Vengetind i hjemfjella i Romsdal.

Men medforfatter Erik Enitch og Fri Flyt-forlaget har klart å fullføre det som dessverre ble Ivers siste prosjekt; boka Fjellquiz - 897 spørsmål om fjell og fjellfolk.

Boka kom nettopp ut, og beskrives slik av forlaget:

Fjellquiz er full av morsomme og engasjerende spørsmål for alle som er glade i å ferdes i fjellet eller lese om det. I tillegg til de vanlige spørsmålene, inneholder boka flere utfordrende bildequizer.

Fjellquiz er temmelig åpenbart den perfekte julegaven til klatreren som har alt. Boka kan bestilles på friflytbestill.no.

Fjellquiz
MANGE SPØRSMÅL (OG SVAR): Den nye boka Fjellquiz fra Fri Flyt-forlaget.
Publisert 10. desember 2020 kl 13.16
Sist oppdatert 10. desember 2020 kl 13.16
annonse
Relaterte artikler
annonse

Norsk-klatring.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Tore Meirik

Kommersiell leder: Alexander Hagen