Kirkpatrick i Trollveggen

Den britiske tøffasen Andy Kirkpatrick er på god vei opp Trollveggen alene, og opplever ikke overraskende dramatikk på turen.

Sist oppdatert 22. september 2011 kl 10.23

Den kjente britiske alpinklatreren Andy Kirkpatrick har i høst oppholdt seg i Norge og holdt diverse foredrag. Og som den hyperaktive klatreren han nå engang er, er det ikke nok å bare fortelle om sine opplevelser – nye turer må tas når først anledningen byr seg. 

Og hva er vel mer naturlig da enn å ta en solotur opp i Trollveggen. Kirkpatrick gjør i skrivende stund nettopp det, og er etter mye strabaser vel etablert oppe i den tekniske ruta Suser gjennom harryland, som riktignok regnes som Trollveggen light, men som likefullt er en krevende og seriøs tur. 

Kirkpatrick er også en ivrig blogger, og oppdaterer kontinuerlig fra klatringen og store og små opplevelser underveis. Det går i alt fra funderinger rundt Åndalsnes som urban erfaring (han er av den oppfatningen at byen må være stengt for vinteren, og det mest spennende du nå kan gjøre der er å kjøpe pølser), til dagens beskrivelse av et heftig ras fra litt lenger inne i veggmassivet (se ingressbildet, som vi har lånt fra bloggen).

Vi kommer naturligvis tilbake med nyheter fra dette prosjektet. I mellomtiden kan du følge britens tur opp Trollveggen her.

Publisert 22. september 2011 kl 10.23
Sist oppdatert 22. september 2011 kl 10.23
annonse
Relaterte artikler
annonse

Norsk-klatring.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Tore Meirik

Kommersiell leder: Alexander Hagen