/ NKF

NKF og Houdini inngår samarbeid

Landslaget kles opp i svensk kvalitetstekstil.

Sist oppdatert 23. juni 2011 kl 10.41
Daglig leder Lindy Ljosdal Maurseth, landslagstrener Stian Christophersen og generalsekretær Kari Vanebo er tilfredse med avtalen.
Daglig leder Lindy Ljosdal Maurseth, landslagstrener Stian Christophersen og generalsekretær Kari Vanebo er tilfredse med avtalen.

I en pressemelding fra Norges klatreforbund heter det at NKF har inngått en samarbeidsavtale med tekstilleverandøren Houdini Sportswear. Samarbeidet inngås for å styrke klatresporten i Norge med hovedvekt på landslag og rekruttlag.

«Norges klatreforbund ser på dette som et viktig ledd i å styrke satsningen på klatring i Norge, og samtidig knytte til seg seriøse og innovative aktører som leverer produkter av høy kvalitet til våre utøvere», sier Kari Vanebo – generalsekretær i NKF.

Avtalen innebærer blant annet at Houdini Sportswear leverer konkurransebekledning til landslag og rekruttlag.

«Vi ser frem til å jobbe med NKF og deres utøvere. Houdini står for kvalitet, design, komfort og miljø, og har allerede et godt fotfeste i klatremiljøet. I tillegg til å støtte en av de raskest voksende idrettene i Norge, er intensjonen i dette samarbeidet den meget verdifulle produkttilbakemeldingen som gjør at vi vil fortsette å levere produkter av høy kvalitet», sier Lindy Ljosdal Maurseth – daglig leder i Houdini Sportswear Norge.

Avtalens varighet er foreløpig for et år, og settes i kraft fra juni 2011.

Publisert 23. juni 2011 kl 10.41
Sist oppdatert 23. juni 2011 kl 10.41
annonse
Relaterte artikler
annonse

Norsk-klatring.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Tore Meirik

Kommersiell leder: Alexander Hagen