Tvillingene bak Olsendriver-bloggen er Kjetil og Marius Grimsæth. De står også bak barnebøkene Topptur På Blånebba og Klatretur På Storen.

Bloggen startet som et konsept der tvillingene mimret over turer med sin mentor Marius Olsen, som lærte dem alt de kan om fjellet. Da mimringa tok igjen nåtiden endret naturligvis konseptet seg noe og bloggen har fått flere bidragsytere og bredde i innlegg. Fortidsdelen av bloggen ble i 2012 lagt ut som PDF-magasin og til bloggeguttas store overraskelse var det mange som lastet ned og skrev ut dokumentet.

– Hensikten med magsinet er å samle det digitale til noe mer konkret. Olsendriver er totalt ustrategisk og bare for gøy, og det samme er dette samledokumentet, forteller Kjetil Grimsæth til Klatring.  

– Men vi håper leserne blir inspirert til å dra på tur, og gjerne nye steder. Ja, og så vil jeg som alltid benytte anledningen til å oppfordre alle joikas der ute til å søke medlemskap i kluben med én «b», Norsk Tindeklub, avslutter Grimsæth som også er ansvarlig redaktør for Norsk Tindeklub sitt magasin Tidsskrift for Norsk Alpinklatring.

Magsinet kan lastes ned via Olsendriverbloggen: http://olsendriver.blogspot.no/2014/08/nytt-monsterdokument-pa-tur-med-olsen.html

olsen1
olsen1
olsen2
olsen2
olsen3
olsen3