Monstermag fra Olsendrivers

Bloggen som er kjent for en unik blanding av seriøst og mer useriøst stoff gir nå ut et gratis monstermagasin på 414 sider.

Sist oppdatert: 20. august 2014 kl 13.47
Faksimile fra PDF-en til Olsendriver.
Faksimile fra PDF-en til Olsendriver.
Lesetid: 1 minutter

Tvillingene bak Olsendriver-bloggen er Kjetil og Marius Grimsæth. De står også bak barnebøkene Topptur På Blånebba og Klatretur På Storen.

Bloggen startet som et konsept der tvillingene mimret over turer med sin mentor Marius Olsen, som lærte dem alt de kan om fjellet. Da mimringa tok igjen nåtiden endret naturligvis konseptet seg noe og bloggen har fått flere bidragsytere og bredde i innlegg. Fortidsdelen av bloggen ble i 2012 lagt ut som PDF-magasin og til bloggeguttas store overraskelse var det mange som lastet ned og skrev ut dokumentet.

– Hensikten med magsinet er å samle det digitale til noe mer konkret. Olsendriver er totalt ustrategisk og bare for gøy, og det samme er dette samledokumentet, forteller Kjetil Grimsæth til Klatring.  

– Men vi håper leserne blir inspirert til å dra på tur, og gjerne nye steder. Ja, og så vil jeg som alltid benytte anledningen til å oppfordre alle joikas der ute til å søke medlemskap i kluben med én «b», Norsk Tindeklub, avslutter Grimsæth som også er ansvarlig redaktør for Norsk Tindeklub sitt magasin Tidsskrift for Norsk Alpinklatring.

Magsinet kan lastes ned via Olsendriverbloggen: http://olsendriver.blogspot.no/2014/08/nytt-monsterdokument-pa-tur-med-olsen.html

olsen1
olsen1
olsen2
olsen2
olsen3
olsen3
Publisert 20. august 2014 kl 13.47
Sist oppdatert 20. august 2014 kl 13.47
annonse
Relaterte artikler
annonse

Norsk-klatring.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Tore Meirik

Kommersiell leder: Alexander Hagen