Klatrings korona-konsekvens

Har du fått en rar utgave av Klatring som heter Fri Flyt i postkassa? Årsaken er et ikke ukjent virus og konsekvensen er de beste klatrenettsidene og det beste papirmagasinet for bratt ferdsel utendørs noensinne.

Sist oppdatert: 7. mai 2020 kl 08.00
klatring
NYE TIDER: Det rendyrka klatrestoffet får du nå på norsk-klatring.no, og i papirformat får du Fri Flyts supermagasin smekkfullt av klatring, friluftsliv, ski- og sykkelstoff.
Lesetid: 2 minutter

Vi står midt oppe i en krise ulik noen annen vi har sett i moderne tid. Historiens bølgeslag når helt inn på stranda der Klatrings eierselskap, Fri Flyt AS, befinner seg. Koronakrisen setter hele landet på prøve, og næringslivet er hardt rammet. Vi i Fri Flyt, Landevei, Terrengsykkel, UTE og Klatring møter store utfordringer og har permittert flere ansatte. Avlyste arrangementer og frafall av annonsører har gitt oss utfordringer. 

Derfor har vi valgt å slå sammen magasintitlene Klatring, Terrengsykkel, Landevei, Ute og Fri Flyt under ett navn. Fri Flyt-utgaven du som abonnerer på Klatring fikk i postkassa eller kan kjøpe i kiosken er altså et Super-Fri Flyt – det beste av det alle fem magasinene våre kan tilby, Klatring inkludert. Bladet er tjukkere enn Klatring noensinne har vært, med et UTE-vedlegg i denne utgaven og sykkelvedlegg i neste.  

Men hva med klatreren som skyr sykling, elvepadling, toppturer på ski eller beina og den slags som pesten? Vel, jeg tror ikke dere er særlig mange, men skulle det være noen, så er du på riktig nettside akkurat nå. Satsingen på norsk-klatring.no er hardere enn noensinne, og vi skal fortsette å være i front på det som angår deg som klatrer. Vi øker produksjonen av innhold på nett som er eksklusivt for våre abonnenter. 

Alle Klatring-abonnenter har full tilgang til innholdet fra Fri Flyt, UTE, Landevei og Terrengsykkel. Det inkluderer ikke bare artiklene på nettsidene, men også massive ski- og utstyrstester, toppturguider, søkbare e-magasiner og veldig mye annet.

Vi er takknemlige for at abonnentene i stor grad forlenger sine abonnement i en usikker tid og vi opplever økt trafikk på nett. Imidlertid har koronakrisen rammet annonsesalget i papirmagasinene hardt, det fører til at vi må gjøre en endring i planene for disse. Våre ordinære magasinutgaver erstattes av tre magasiner med en unik pakke med klatring, friluftsliv, ski og sykkel. Vi er i ferd med å lage noen av våre beste bladet noensinne og gleder oss til å sende dem ut. Dette blir en perfekt forberedelse til en sommerferie der mange vil reise kortere enn de er vant til, men kanskje vil være enda mer opptatt av gode opplevelser utendørs.
Samtidig setter vi alle ressurser inn på å gjøre norsk-klatring.no stadig bedre, slik at du vil få mer innhold enn noen gang her. Vi håper og tror at ditt abonnement skal være et lyspunkt i en vanskelig tid.

Publisert 7. mai 2020 kl 08.00
Sist oppdatert 7. mai 2020 kl 08.00
annonse
Relaterte artikler
annonse

Norsk-klatring.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Tore Meirik

Kommersiell leder: Alexander Hagen