Tindekluben skal arrangere «Alpin Klatresamling» i Tysfjord i februar 2017. Og du er velkommen! Signar Nilsen, som sammen med Emma Wichardt er arrangementsansvarlig, er entusiastisk:

– Dette er en åpen samling hvor alle er velkommen – du trenger ikke være medlem i Norsk Tindeklub (NTK) for å delta. Vi prøver å skape et aktivt miljø innenfor alpinklatring i Nord-Norge og håper at samlingen kan bidra til å rekruttere flere alpinister. Jeg vil selvfølgelig understreke at alle «søringer» også er hjertelig velkommen!

Annonse

Det vil bli satt opp forslag til forskjellige turer og linjer, men som på alle andre klatresamlinger i regi av NTK er utgangspunktet at klatrerne er selvgående og kompetente.
– Det er flere årsaker til at vi landet på Tysfjord. NTK undersøker muligheten for å bygge en hytte i området (Hytte Nord), området har stort potensiale for vinterklatring men er lite utforsket. Sist men ikke minst vil det være få utfordringer i forhold til logistikk. Her er man ikke avhengig av båt for å komme seg til fete linjer.

NTK kommer tilbake med mer informasjon om opplegg, overnatting og priser.
– Jeg kan røpe at det vil bli satt opp foredrag og workshops. Følg med på ntk.no

mulbukttind

Alpint: Klatring på Mulbukttind. Foto: Signar Nilsen