Vertikal maraton

Snart er det duket for Østmarka BuldreMaraton

Sist oppdatert: 11. mai 2018 kl 13.10
Unge lovende buldrere under fjordårets Østmarka Buldremaraton.
Unge lovende buldrere under fjordårets Østmarka Buldremaraton.
Lesetid: 1 minutter

Østmarka Vels famøse Buldremaraton går i år av stabelen lørdag 26. mai. Konkurransen så dagens lys i 2016, og ble umiddelbart en suksess. Både i 2016 og 2017 har godt over hundre personer, barn som voksne, funnet veien til Oslos Østmark denne dagen.

Konkurransen er gratis og av det sosiale og uhøytidelige slaget, men likevel med et bra konkurransepreg. Det er et minimums antall sektorer som skal besøkes i løpet av konkurransen og alle klatrere stiller i en klasse som gir mulighet for maksimum poeng dersom man klatrer opp mot sitt personlige beste. Familielagene har færre sektorer de må oppsøke og med et utvalg buldreproblemer som også egner seg for de minste.
Konkurransen avsluttes ved Dansesteinen ved Skøyenputten, hvor det blir premieutdeling straks resultatlista er klar. Hvis været tillater det vil det bli felles grilling ved her som avslutning etter premieutdelingen.

Det er forøvrig veldig lett tilgang til og fra konkurransen, både med kollektivtransport og bil. All info om konkurransen finnes på Østmarka Vel sin side på Facebook.

Les også: Full presentasjon av buldring i Østmarka

Publisert 11. mai 2018 kl 10.19
Sist oppdatert 11. mai 2018 kl 13.10
annonse
Relaterte artikler
annonse

Norsk-klatring.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Tore Meirik

Kommersiell leder: Alexander Hagen