Det var ingen stor dag for Thilo. Han klatret seg til et av sine dårligste resultater i verdenscupen og ble en del av det kjente fenomenet i buldring – en konkurranse er man med å kjempe blant de beste og neste er man langt utenfor semifinale. En topp og to soner holdt til en 26. plass i sin gruppe. Sistemann inn i semifinale hadde to topp og fem soner, så det var et lite stykke unna semifinale for Thilo nå i helgen.

Fikk du med deg forrige verdenscup hvor Thilo var 11. best i verden?

Annonse

Juniorene i Portugal fikk med seg noen fine resultater med en 15. plass, en 17. plass og en 18. plass. Albert Suthurst, Ingrid Kindlihagen og Hauk Lem var de heldige tre av det norske landslaget som fikk være med på helgens europacup. Gårsdagens resultater var mye bedre enn forrige helgs sesongåpning og det lover godt for resten av sesongen.

31955968_10215837297148312_5462305489696063488_n

Ingrid Kindlihagen på en av sine kvalifiseringsbuldre. Foto: Nicki Horak

Albert ble beste nordmann med sin 15. plass med sine fem topp og fem soner. En topp til hadde sendt han til finale, som er et solid steg opp fra forrige helg. Sesongåpningen er alltid vanskelig. Det er mange spørsmål man ønsker svar på og som tar fokus bort fra arbeidsoppgavene. Det gleder meg å se at de alle gjorde store forbedringer siden forrige helg.

Fikk du med deg sesongåpningen for juniorene?

Neste helg er det duket for NM i Stavanger hvor både juniorer og seniorer skal i aksjon.