Norgesvennen Leo Houlding til ekspedisjonsfestival

Leo Houlding kommer til til Finse for. fortelle om bestigningen av nordøstryggen på Ulvetanna – og svare på kritiske spørsmål.

Sist oppdatert 23. januar 2015 kl 10.29

Leo Houlding blir et av trekkplastrene på ekspedisjonsfestivalen Expedition Finse, som arrangeres på Finse 1222-hotellet 13.-15. februar. Den britiske toppklatreren som ble portrettert i høstens utgave av Klatring, kommer til Finse for å holde Ulvetanna-foredraget fra den noe omdiskuterte ekspedisjonen til norsk Dronning Maud Land i Antarktis. Houlding forbereder en ny Antarktis-ekspedisjon ved å ligge i flere ukers treningsleir på Hardangervidda for å lære å kite, og legger noen av dagene til Finse 1222.

Her er han forberedt på å svare på spørsmål nordmenn måtte ha til bestigningen av nordøstryggen på Ulvetanna, som fikk kritikk fra den erfarne norske Antarktis-klatreren Robert Caspersen.

Expedition Finse har etter hvert blitt en tradisjon på Finse, og er en festival for de som er interessert i lange turer og ønsker å lære fra de som har vært ute en vinternatt før. Festivalen arrangeres i samarbeid med Yourway.no – Adventures in Norway og Hvitserk & Eventyrreiser AS.

Se hele festivalprogrammet her: Program Expedition Finse 2015.

ekspedisjon finse
ekspedisjon finse
Publisert 23. januar 2015 kl 10.29
Sist oppdatert 23. januar 2015 kl 10.29
annonse
Relaterte artikler
annonse

Norsk-klatring.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Tore Meirik

Kommersiell leder: Alexander Hagen