Finnes det noen bedre sommerferie enn å reise rundt i landet fra klatrefelt til klatrefelt? I år blir det i alle fall ingen utenlandsferie, og da passer det bra at Norge er en unik destinasjon for klatring og buldring. 

Programlederne Paula Voldner og Lisa Kvålshaugen har samlet et knippe superkompetente gjester gir deg tips til hvordan du planlegger din sportsklatreferie og buldreferie.  

Alt du trenger er å være abonnent hos oss, og du kan melde deg på her. 

Hva pakker du i sekken, hva trenger du å ta med for flere uker på tur? Hvordan opptrer du på klatrefeltet eller buldrefeltet?  

Programlederne forteller om sine favorittdestinasjoner for sportsklatring og/eller buldring, og kanskje områder som ikke er så kjent som man bør besøke.  

Sammen med gjestene vil også gi tips om hvordan du optimaliserer klatreferien enten om du er på støteferie, eller om du er på familieferie. De kommer også til å gi lokale tips om camping og praktiske ting. 

Det blir åpning for spørsmål fra seerne både før og underveis i sendingen. 

Programlederne Lisa Kvålshaugen Bjærum og Paula Voldner har klatret landet rundt, og i de får besøk i studio av Stian Engelsvoll, Tina Jørgensen og Rasmus Bølling. 

Klatreferie - sportsklatring og buldring

  • Tema: Norgesferie med sportsklatring og buldring

  • Når: 15. juni kl. 20.00

  • Pris: Gratis for abonnenter - ikke abonnent? Skaff deg abonnement og tilgang via påmeldingslinken under.

  • Varighet: 1 time 30 minutter

  • Programledere: Lisa Kvålshaugen Bjærum, prosjektleder i Fri Flyt og Paula Voldner, toppklatrer som driver selskapet Klatreeventyr. 

  • Gjester: Tina Jørgensen, Rasmus Bølling og Stian Engelsvoll

  • Påmelding på friflyt.no/live

buldring, hægefjell
Buldringa på Hægefjell er et av favorittstedene til Tina Jørgensen som er gjest i sendinga.