Snart er det klart for årets kanskje råeste festival; Ballesteinfestivalen. Festivalsjef Lars Ottar Halvorsen er stolt over foredrag fra Wideboyz og Joe Kinder, og entusiastisk over innsamlingsaksjonen til CAC – Climbers Against Cancer.

– Innsamlingsaksjonen staret 24. april og gjennomføres i samarbeid med den britiske organisasjonen Climbers Against Cancer. CAC er en 100% frivillig organisasjon som gjennom klatremiljøet ønsker å øke fokus og samle inn penger til kreftforskning. Pengene vi samler inn vil bli donert uavkortet til kreftforskningsentere, og blir publisert og offisielt overrekt til CAC Ambassadørene Wideboyz lørdag kveld!

Annonse

Les om fjorårets festival her.

Du kan donere 50 kroner ved å sende sms med teksten BF15 til 2090. Alle som sender sms er med i trekningen av fire gavekort på 1000 kroner hos Fjellsport.no. Det vil også bli solgt CAC-klær på festivalområdet og du kan by på unike objekter som auksjoneres bort. 

– Vi er veldig stolte av innsamlingsaksjonen og håper hele klatrenorge bidrar, sier Halvorsen videre.

– Over 500 personer ventes å delta på årets festival, fra Tromsø i nord til Slovenia i sør, noe som gjør oss til den største klatresamlingen i Skandinavia. Med gratis foredrag fra Wideboyz og Joe Kinder samt masse annet morro ligger det ann til å bli litt av en helg i Bø. Og så er jo alt gratis! Til og med gratis burgermiddag lørdag kveld og shuttlebuss til alle klatrefeltene. 

For mer info om CAC: www.climbersagainstcancer.org

Les mer om årets Ballesteinfestival her.