Åpner opp for innendørs barneidrett i Oslo

20.januar holdt Oslo kommune pressekonferanse om at innendørs barneidrett kunne åpne igjen. Så kom den muterte virusvarianten å satte en stopper for det. Onsdag 3.februar annonserer Oslo kommune at de nå åpner opp.

Sist oppdatert: 2. februar 2021 kl 16.38
KIDSA BLIR PRIORITERT: Vi regner med at kidsa blir glade når de kan klatre innendørs igjen på barne- og ungdomsgrupper i Oslo. Foto: Tore Meirik
KIDSA BLIR PRIORITERT: Vi regner med at kidsa blir glade når de kan klatre innendørs igjen på barne- og ungdomsgrupper i Oslo. Foto: Tore Meirik
Lesetid: 1 minutter

Det innebærer at barn fram til 16 år kan trene innendørs igjen, men organisert. 

Rett etter nyttår annonserte Oslo kommune at de stengte helt ned igjen for å få kontroll på smitten, noe som innebar at klatresentrene måtte stenge helt ned. 

Oslo kommune annonserte 20.januar at innendørs barneidrett kunne åpne opp igjen, men så blusset opp en britisk mutasjon i områdene i og rundt Oslo. Dermed ble det enda strengere tiltak enn det som hadde vært, og barneidretten måtte også vente. 

Fra og med onsdag 3.februar vil det da være mulig med organisert klatring for barn opp til 13 år. Det gjør at klatresentre kan delvis åpne opp igjen. For øvrig ser det ut til at det er lenge for at man kan ha individuell trening på treningssentre, så voksne må belage seg på hjemmetrening eller klatre utendørs enn så lenge. 

Kanskje du skal benytte anledningen til å bygge klatrevegg hjemme?  

Publisert 2. februar 2021 kl 16.38
Sist oppdatert 2. februar 2021 kl 16.38
annonse
Relaterte artikler
annonse

Norsk-klatring.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Tore Meirik

Kommersiell leder: Alexander Hagen