De to er altså nye reklamefigurer for Arc´teryx. Tina er profesjonell klatrer, og Thilo, som er født i Nederland av tyske foreldre, men har bodd i Norge siden han var ni år, er blant annet norsk mester i buldring.

Tina er født og oppvokst i Oslo, og startet med klatring som 12-åring, og er mer motivert enn noensinne. 

Annonse

– Jeg fikk kyssesyken i 2014 som varte nesten 1,5 år og brukte et år på opptrening. Jeg hadde i tillegg en skade rett før kyssesyken som forlenget hele perioden med et halvt år. Motgangen har fått meg til å innse hvor glad jeg er i klatresporten og friluftslivet. Motivasjonen er altså på topp og jeg er 100 prosent skadefri nå, sier Johnsen Hafsaas, som er profesjonell klippe- og konkurranseklatrer og ansett som en av Europas beste.

Klatreprofil og Youtube-stjerne Magnus Midtbø avsluttet nylig samarbeidet med Norrøna for å satse på sitt eget klesmerke

Tina Johnsen Hafsaas Arc´teryx
Tina Johnsen Hafsaas. Foto: Arc´teryx

24 år gamle Thilo Schröter, som nylig førstebesteg en 8b-bilder på Sørlandet (se film under), ble født i Nederland av tyske foreldre, men flyttet til Norge som 9-åring. Da startet han med klatring, og som 15-åring overlevde et fall på 40 meter mens han klatret is.