/ NTK

Veggslarv

Bodø klatreklubbs klassiske klubbmagasin Veggslarv er nå ute med en ny utgave. Og dette er en spesiell anledning.

Sist oppdatert: 3. februar 2015 kl 10.04
Buldring i Gjerdalen.
Buldring i Gjerdalen.
Lesetid: 2 minutter

Klubben fyller nemlig 25 år i år, og Veggslarv 96 skal i følge redaktør Sten Stenkjær være det beste på lang tid. 

I «Redaktøren har ordet» sier han videre:

«Ja, dere vil helt sikkert merke at dere holder et helt spesielt nummer av Veggslarv i hendene. Klubben feirer og vi i redaksjonen feirer. Merk dere er jeg sier ”vi i redaksjonen”. Ikke bare topper vi denne utgaven inn- holdsmessig, men redaksjonen er toppet med Erlend Broback, som har gjort layout. Han vil heldigvis fort- sette med det framover også. Nyt A4, flott trykk, god lesning og fotos av internasjonal kvalitet.

Når det er sagt, er vi i redaksjonen smertelig klar over at jubileet og festen ikke kan vare evig. Snart er det tilbake til hverdagen. Veggslarv blir på nytt A5 og vi legger lista noen hakk lavere. Det er nettopp det som er intensjonen med Veggslarv. Det er medlemmenes blad. Et blad hvor vi ønsker å fortelle om lokal klatring eller klatring med lokale klatrere. Et forum hvor uformell særegenhet, amatørmessig sjarm og interne artig- heter får lov til å komme på trykk.

Jeg ønsker derfor nok en gang å oppfordre dere leserne til å fortsette å levere stoff. Måtte det være fotos, lange artikler, litt sladder, korte historier, hard fakta, ruteinformasjon, eller hva som helst annet dere tror kan være av interesse. Sjansen for at dere kommer på trykk er stor. Spesielt vil jeg oppfordre dere som ikke har turt å levere til nå og ungdommen. Husk en ting: Vi skal levere både nr 97, 98 og 99 før vi på nytt kan feire, da med Veggslarv nr 100.»

Innholdet er blant annet om Vestre Svardsundtind, buldring i Gjerdalen, Colorado, Kvalvika og diverse klassisk klubbsladder/snadder. 

Bladet kan lastes ned på PDF her.

Les også: Festivaløya – Bodøs fantastiske klatrefestival på Fugløya.

veggslarv 96
veggslarv 96
Publisert 3. februar 2015 kl 10.04
Sist oppdatert 3. februar 2015 kl 10.04
annonse
Relaterte artikler
annonse

Norsk-klatring.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Tore Meirik

Kommersiell leder: Alexander Hagen