Høyt Under Taket åpner nytt klatresenter på Kokstad i Bergen

Høyt Under Taket åpner sitt nye klatresenter på Kokstad i Bergen i november 2021. Med på eiersiden er blant annet Høyt og Lavt, Magnus Midtbø, Cecilie Skog og Tjelmeland friksjon. Nå kan bergensklatrerne glede seg over enda et rått klatresenter.

Sist oppdatert 4. august 2021 kl 13.09
ÅPNER NYTT KLATRESENTER I BERGEN: Høyt Under Taket åpner nytt klatresenter på Kokstad som ligger i Fana i Bergen. Her fra Høyt Under Taket Tønsberg. Foto: Kai-Otto Melau
ÅPNER NYTT KLATRESENTER I BERGEN: Høyt Under Taket åpner nytt klatresenter på Kokstad som ligger i Fana i Bergen. Her fra Høyt Under Taket Tønsberg. Foto: Kai-Otto Melau

Høyt og Lavt er fra før mest kjent for sine 17 klatreparker over hele Norge, men de satser nå også på innendørs klatresentre. Fra før er de med på eiersiden på Høyt Under Taket Tønsberg og Sørlandet klatresenter.

Nå åpner et flunkende nytt klatresenter på Kokstad som ligger i Fana i Bergen. 

Magnus Midtbø er med på eiersiden i Høyt Under Taket Kokstad, og er også med på å utforme dette nye rå klatresenteret. Bergen klatreklubb åpnet Skandinavias største klatresenter tidligere i år, og nå vil bergensklatrere ha et utrolig bra klatretilbud totalt sett. 

I tillegg er Cecilie Skog og Tjelmeland friksjon på eiersiden. 

Høyt Under Taket Kokstad skal skape en mer unik klatreopplevelse for barn og unge enn et ordinært klatresenter. Lek vil være mer i fokus i utformingen av senteret. 

20201015_terjeaamodt_HUT_tonsberg_2079
BARN I FOKUS: Det vil være et fokus på barn og unge i utformingen av senteret, men det vil også være et solid treningsrom for de mer dedikerte. Foto: Terje Aamodt

Det vil blir over 400 kvadratmeter med klatreflate for tauklatring med over 40 ruter, 300 kvadratmeter med buldring og 90 kvadratmeter med buldring/treningsområde/sosial sone. Det vil også være flere ruter som har autobelay.

Magnus Midtbø sier at:

– Senteret vil være toppmoderne og inkluderer alt av treningsutstyr for erfarne klatrere som vil bli bedre og klatre hardere, i tillegg til det unike familiefokuset. 

Markedssjef i Høyt og Lavt, Olav Tarjei Valebjørg (som for ordens skyld nylig jobbet i Fri Flyt/Klatring), er stolt av åpningen av det nye senteret: 

– Klatring er en spennende aktivitet for alle folk i alle aldre og gjennom Høyt Under Taket senker vi terskelen ytterligere for at både barn, unge og voksne kan bli introdusert for klatresporten på en god måte. Her er du velkommen uansett ferdighetsnivå, helt uten krav til forkunnskaper. 

Publisert 4. august 2021 kl 13.09
Sist oppdatert 4. august 2021 kl 13.09
annonse
Relaterte artikler
annonse

Norsk-klatring.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Tore Meirik

Kommersiell leder: Alexander Hagen