Åpner for individuell trening på treningssentre i Bergen

Bergen kommune har lettet på smittevernstiltakene, og åpner nå for individuell trening på treningssentre (og klatresentre) fra og med 7.desember. Avstandskravet må for øvrig overholdes.

Sist oppdatert: 4. desember 2020 kl 14.44
Treningssentrene i Bergen kan nå åpnes opp for individuell trening så lenge du kan overholde 1 meters avstand. Foto: Nini Sissiner
Treningssentrene i Bergen kan nå åpnes opp for individuell trening så lenge du kan overholde 1 meters avstand. Foto: Nini Sissiner
Lesetid: 1 minutter

Bergen har hatt stengte klatresentre i omlag en måned nå. I en pressemelding på Bergen kommune sine nettsider skriver de at de letter på tiltakene i Bergen. 

De åpner for individuell trening på treningssentre, noe som vil omfatte klatresentre også. Kravet er at man må sørge for å opprettholde 1 meters avstand. 

Bergen kommune poengterer at forbudet mot trening i grupper videreføres, med unntak for toppidrett og skoleundervisning eller organisert trening for barn og unge under 20 år. 

De åpner opp igjen fra og med 7.desember til og med 20.desember i første omgang. 

Klatresentrene og treningsentrene i Oslo er fortsatt stengt, og det har ikke blitt gitt noen signal for når det kan åpne opp igjen. Det eneste vi vet er at den sosiale nedstengingen i Oslo varer til 14.desember. Det er for øvrig tillatt med barneidrett (altså fram til 13 år), noe som innebærer at flere klatresentre i Oslo kan holde hjulene litt i gang med barnegrupper. 

Publisert 4. desember 2020 kl 14.44
Sist oppdatert 4. desember 2020 kl 14.44
annonse
Relaterte artikler
annonse

Norsk-klatring.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Tore Meirik

Kommersiell leder: Alexander Hagen