En klatrer har tydeligvis kommet skeivt ut i både oppsettet av sin port-a-ledge og i sitt forhold til Miljødepartementet. Han skal være i mot Norges miljøpolitikk og representerer Neptun Networking. Selv sier han at han er i mot giftskandalen i Oslofjorden og krever å få snakke med Miljødepartementet. Aksjonen startet klokken syv, men klokken klokken tolv hang han der fortsatt uten å ha kommet i dialog med med Miljødepartementet, selv om de bare kunne ha lukket opp vinduet.

Dagbladet har funnet ut hvem mannen er; det er den kjente miljøaktivisten Frank Hugo Storelv som har hengt utenfor Direktoratets toppetasje siden klokka 07 i morges.

– Det er en fredelig demonstrasjon mot giftskandalen i Oslofjorden, sier han til NTB.

Storelv påpeker at han demonstrerer fordi myndighetene avviser at det høye kvikksølvinnholdet i torsk har en sammenheng med giftdumpingen i Oslofjorden.
– Metodene som ble brukt i prosjektet «Ren Oslofjord», har resultert i kontinuerlig spredning av giftstoffer, så utfallet har blitt en forgiftet Oslofjord. De ansvarlige må stilles til ansvar. Derfor sitter jeg her, sier miljøaktivisten til dagbladet.no.