Det var ikke så mye som skilte Hannah Midtbø og Tina Hafsaas under norgesmesterskapet sist helg, da Tina stakk av med seieren. Denne helgen gikk det ikke slik, og Hannah vant før både en finsk, en svensk og en dansk klatrer, med Tina på 5. plass. 
– Var såklart veldig gøy og kanskje litt uventet. Har aldri vunnet senior nordisk i led før. 2016 noterer seg derav kanskje som beste konkurranseår noensinne med tittel som nordisk mester i både buldring og led. Dette gir jo inspirasjon til neste år. Godt å føle at treningen man har gjort betaler seg, sier Hannah til norsk-klatring.no.

Tina hadde angivelig gått for feil tak, og falt på grunn av det. 
– Bra konk, både Magnus og jeg dreit oss ut. Det var vel vi som hadde favorittstempelet, men sånn er jo litt av gamet. Jeg falt helt i starten og kom sist. Magnus leste feil og falt på en sekvens mange falt på.

I herreklassen var det også knyttet mye spenning til om Magnus Midtbø ville slå Hannes Puman. Etter norgesmesterskapseieren sist helg, mente Magnus konkurransen ikke kom til å bli lett, og han fikk rett. Han falt på noen store volumer midt i veggen. 

Hannes Puman toppet finalen, mens Magnus måtte se seg slått denne gangen. 

Her er finaleresultatene: 

finale nordisk
finale nordisk
finale herrer
finale herrer

For komplette resultater, se her: 

Senior kvinnelige: https://goo.gl/6pDVqa
Senior mannlige: https://goo.gl/dpDemX
Ungdom b kvinnelige: https://goo.gl/aBaAef
Ungdom b mannlige: https://goo.gl/1K869p
Ungdom en kvinnelig: https://goo.gl/v8tLkh
Ungdom en mannlig: https://goo.gl/sYc8Jx

Les også: Magnus og Tina til topps under norgesmesterskapet i sportsklatring