Vi gir dere enda en liten dose Alex Honnold, soloering og storveggsgranitt fra Yosemite. Solobestigningen av «Triple Crown» – El Cap, Half Dome og Mt. Watkins på ett døgn – markerte et høydepunkt selv på Honnolds allerede vanvittige merittliste. Et lite glimt fra opptakene er lagt ut på YouTube, fra et vanskelig punkt høyt oppe i Mt. Watkins' sørvegg. 

Honnold presterer på et nærmest uforståelig fysisk og ikke minst psykisk nivå med sine frisoloturer opp disse vedvarende og harde rutene, og dette er selvsagt ikke noe vi anbefaler noen å prøve, enn si drømme om å gjøre etter. Er du i tvil om dine evner i så måte, sjekk ut øyeblikket der foten glipper like før han hekter seg på et av de ytterst få tekniske punktene opp de tre veggene (95 % av klatringen ble altså gjort uten hjelpemidler eller sikring av noe slag). Ville du beholdt roen her, hundrevis av meter over bakken? Ikke det, nei. Vi råder følgelig alle å holde seg til mer eller mindre moderate runouts på solide sikringer, om man ønsker å teste nervene i veggen.

Opptaket er fra det som nok kommer til å bli en spektakulær og nervepirrende film fra Reel Rock Tour om ikke så altfor lenge: