Store stup like utenfor inngangsdøra

Bæremeis er kjekt å ha med en sju måneder gammel baby på jobb som hyttevert i Chamonix - med store stup like utenfor inngangsdøra.

Sist oppdatert 12. januar 2023 kl 10.54
BARNEVENNLIG: Se filmen om hyttevert Sara Cartier som har med familien på sin ensomme jobb på  Refuge de la Charpoua - hytta som ligger midt i noen av verdens råeste klatrefjell. Foto: Pierre Cadot
BARNEVENNLIG: Se filmen om hyttevert Sara Cartier som har med familien på sin ensomme jobb på Refuge de la Charpoua - hytta som ligger midt i noen av verdens råeste klatrefjell. Foto: Pierre Cadot

– Når klatrerne som kommer innom ser at jeg har med barna opp hit alene, blir det plutselig ikke like tøft å klatre Les Drus.
Det sier Sarah Cartier i filmen om livet hennes som hyttevert midt i klatreparadiset Chamonix - og med det kjente fjellet Les Drus like bak hytta.

Se filmen under bildegalleriet!

Hun har vært ensom vert på den vesle hytta Refuge de la Charpoua åtte sommere på rad. Hytta ligger en solid marsj fra togstasjonen Montenvers, og turen inn inkluderer en temmelig spenstig klatretur opp lange stiger. For å si det slik; det er stort sett bare ganske dedikerte klatrere som tar turen til hytta. 

Ja, og hytteverten med sju måneder gamle Camille på ryggen da:

Publisert 12. januar 2023 kl 10.54
Sist oppdatert 12. januar 2023 kl 10.54
annonse
Relaterte artikler

Norsk-klatring.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Tore Meirik

Kommersiell leder: Alexander Hagen