Alpinakademi i Chamonix

Utstyrsprodusenten Arc'teryx arrangerer «Alpine Arc'ademy» i de franske alpene i sommer, og du kan være med!

Sist oppdatert 10. mars 2012 kl 13.42

Den kanadiske utstyrsprodusenten Arc'teryx arrangerer denne sommeren sitt første «Alpinakademi» i franske Chamonix, i samarbeid med Chamonix Compagnie des Guides og andre utstyrsprodusenter som Compagnie du Mont-Blanc, Gore-Tex®, Suunto, Petzl, Primus og Scarpa. 

Er du en vordende alpinklatrer, eller kanskje allerede erfaren og sugen på å treffe andre klatrere med smak for frosne fosser og bratt snø i høyden, har du nå altså muligheten for å melde deg på tre dager med workshops og kursing i de flotte områdene rundt Chamonix og mektige Mont Blanc.

Arrangøren kan friste med kursing fra noen av Arc'teryx' egne sponsede stjerner som Ines Papert, Alex Chabot og Nina Caprez. Deltakerne vil også få en innføring i, og mulighet til å teste det siste av utstyr fra flere av verdens mest respekterte utstyrs- og klesprodusenter, i tillegg til foredrag og diskusjon omkring utfordringer ved friluftsliv i høyfjellet og miljøspørsmål, og ikke minst Alpine Movie Night.

Arc'teryx Alpine Arc'ademy vil ha base på den spektakulære toppen Aguille du Midi, midt i Mont Blanc-massivet. Eventen finner sted fra 8. til 10. juni, og påmelding og mer informasjon vil du få på Arc'teryx sin nettside fra 23. april, så slip økser og stegjern og gjør deg klar.

Publisert 10. mars 2012 kl 13.42
Sist oppdatert 10. mars 2012 kl 13.42
annonse
Relaterte artikler

Norsk-klatring.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Tore Meirik

Kommersiell leder: Alexander Hagen