– Vi ønsker å inspirere og vise verden hvor fint Norge er, og at flere får oppleve Flatanger, også utenfor Hanshalleren. Det er ikke mange klatredestinasjoner hvor man kan både klatre tau og buldring i verdensklasse. Det er litt morsomt, fordi det siste halvåret har vi reist en del og vi møter folk på reisene våre, gjerne som ikke vet hvem vi er fra før, som sier at buldringen i Flatanger ser skikkelig bra ut. Folk som har sett web-serien vi lagde med Fri Flyt og Epic TV som snakker om Thilo sine megaprosjekter, om hvor majestetisk det er å bare kunne dra ut å klatre på steiner ingen har klatret på før, sier Tina Hafsaas.

FLATANGER: En internasjonalt anerkjent klatredestinasjon i Trøndelag. Her er Tina Hafsaas i aksjon.
FLATANGER: En internasjonalt anerkjent klatredestinasjon i Trøndelag. Her er Tina Hafsaas i aksjon.

Filmen Under your Nose handler om nettopp dette - i Flatanger - og filmen er en av fire filmer som vises under turneen, som starter i Oslo 1. november.

Tina Hafsaas og Thilo Schröter kjøpte hus i Flatanger i 2020,og i filmen utforsker de etablerte og nye linjer på både steiner og klipper, med og uten tau.

– Flatanger er et fantastisk område. Nå føles det som hjemme, vi får en ro i kroppen med en gang vi nærmer oss. Det er mye vær, men når sola skinner er det lite som kan sammenlignes. Klatringen er fantastisk, naturen er ubeskrivelig og det er fortsatt stort potensiale. Steinkvaliteten er av en annen verden, sier Hafsaas.

Programmet for Fri Flyt Utefilm ser du under traileren!

Se turnéplanen for Fri Flyt Utefilm 2022

1. november: Oslo

2. november: Drammen

3. november: Kristiansand

7. november: Bergen

9. november: Tromsø

14. november: Trondheim

15. november: Ålesund

16. november: Sogndal

Les mer på utefilm.no.