Klatring er Skandinavias største magasin og nettsted for klatrere, og formidler det som rører seg i det norske klatremiljøet. Gjennom velskrevne nyheter, spennende reisereportasjer, grundige tester og interessante portrettintervjuer når Klatring ut til det brede spekter av klatrere. Magasinet har eksistert i over 35 år, og er i dag sammen med www.norsk-klatring.no en viktig kilde for informasjon og inspirasjon for alle klatrere.

Klatring leverer stabilt
I et medielandskap med stadig flere digitale muligheter leverer Klatring stabilt, og har en unik posisjon på print og nett. Finn ut hvorfor Klatring står så sterkt, og hvordan du kan nå leserne rimelig og effektivt!

Klatring har 6 utgivelser i 2019. Bestill komplett medieplan her

Fornøyde annonsører
Den redakjonelle kvaliteten og integriteten gir din merkevare trygge og gode omgivelser for merkevarebygging. En målgruppe som er interessert i klatring, buldring, isklatring og bratt friluftsliv generelt gjør at du treffer presist de mest attraktive og positive leserne, akkurat når de ønsker å bli inspirert! Klatring kan tilby en spennende marketing mix med magasin, event, nett, tv-serier og sosiale medier. Alt tilpasset det du vil oppnå med ditt produkt. Du får profesjonell oppfølging av oss som kan klatring og markedsføring.

Kontakt
Olav Tarjei Valebjørg (Salgs- og markedskonsulent Fri Flyt AS)
Mobil: 95 93 15 30
epost: olav(at)friflyt.no