/ Fakta

Annonseinformasjon Klatring

Klatring er klatrernes eget nettmagasin.

Sist oppdatert: 11. november 2017 kl 12.00
Lesetid: 3 minutter

Klatring er Skandinavias største nettsted for klatrere, og formidler det som rører seg i det norske klatremiljøet. Gjennom velskrevne nyheter, spennende reisereportasjer, grundige tester og interessante portrettintervjuer når Klatring ut til det brede spekter av klatrere. Magasinet har eksistert i over 35 år. I løpet av våren 2020 ble Klatring hel-digitalisert, men det vil komme noen reportasjer som blir publisert i Fri Flyt Superutgaver som skal omfavne alle aktivitetene forlaget skriver om. Sammen med www.norsk-klatring.no er våre medier en viktig kilde for informasjon og inspirasjon for alle klatrere.

Mediehuset Fri Flyt AS: Vi dekker det meste av både moderne- og tradisjonelle friluftsaktiviteter på nett og magasin gjennom Fri Flyt, UTE, Klatring, Terrengsykkel og Landevei.

Våren 2020 ble det besluttet å samle alt innholdet fra våre fem magasiner i åtte superutgivelser årlig. Man vil nå treffe alle våre lesere på print gjennom ett magasin, Fri Flyt Superutgave. Den inneholder det beste av det beste fra hele vår redaksjon i en unik pakke med friluftsliv, ski, sykkel og klatring. Disse vil sendes ut til hele vår abonnementsbase og man treffer nå langt flere lesere.

I magasinet vil vi følge sesongene med mye sykkel, friluftsliv og klatring på sommerstid, og ski, topptur om vinteren. Vi vet at mange av leserne er opptatt av flere aktiviteter. Vi vil sørge for å gi leseren de aller beste sakene om favorittaktiviteten, samtidig som man vil finne mye annet innhold som overrasker, inspirerer og underholder.

Mediekit print og digitalt

Ta kontakt med medierådgiver her

Samtidig er satsingen digitalt styrket og økt produksjonen av innhold på nett. I en tid da verden endres fra dag til dag, er nettsidene en svært god kanal for å gi leserne oppdatert innhold. Økt verdi for brukerne våre betyr også at annonseproduktet digitalt øker i verdi. Vi vil fortsatt begeistre våre lesere innenfor de ulike aktivitetene gjennom våre fem nettsteder og på norsk-klatring.no vil man få mer og bedre innhold enn noen gang.

Fornøyde annonsører
Den redakjonelle kvaliteten og integriteten gir din merkevare trygge og gode omgivelser for merkevarebygging. En målgruppe som er interessert i klatring, buldring, isklatring og bratt friluftsliv generelt gjør at du treffer presist de mest attraktive og positive leserne, akkurat når de ønsker å bli inspirert! Klatring kan tilby en spennende marketing mix med magasin, event, nett, tv-serier og sosiale medier. Alt tilpasset det du vil oppnå med ditt produkt. Du får profesjonell oppfølging av oss som kan klatring og markedsføring.

Ta kontakt

Magnus Utkilen
Senior Kunderådgiver 
Mobil: 917 05 619 
E-post: Magnus.utkilen@friflyt.no 

Publisert 11. november 2017 kl 12.00
Sist oppdatert 11. november 2017 kl 12.00
annonse

Norsk-klatring.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Tore Meirik

Kommersiell leder: Alexander Hagen