Norsk-Klatring er skrevet av klatrere for klatrere, og formidler det som rører seg i det norske klatremiljøet. Ikke en stein eller bevegelser for liten, ikke en vegg er for stor eller rute for lang.

Dette får du som abonnent på Klatring

Først og fremst får du digital tilgang på norsk-klatring.no. Nettstedet er kilde til inspirasjon og informasjon for deg som klatrer, enten du er nybegynner eller dreven. Her finner du reportasjer fra klipper, fjellvegger og buldreområder, først og fremst Norge, men også i andre deler av verden.

Du får møte de toneangivende klatrerne og lese alle de gode historiene som gjør tindesporten unik. Bestill abonnement.

Vi vet at de aller fleste klatrere er aller mest opptatt av sin egen klatring, og her vil du finne grundige tester av utstyret du vurderer å kjøpe og oppdaterte artikler om sikkerhet. Er du blant de som klatrer mest inne, finner du gode treningstips – og inspirasjon til å finne veien ut.

 

Fri Flyt superutgaver 8 ganger i året

I magasinet vil vi følge sesongene med mye sykkel, friluftsliv og klatring på sommerstid, og ski, topptur om vinteren. Vi vet at mange av leserne er opptatt av flere aktiviteter. Målet er å vise det beste av det beste – og lage det suverent beste sportsbladet på markedet. Vi vil sørge for å gi deg de aller mest spennende og informative sakene om klatring, samtidig som vi tror du vil finne mye annet innhold som overrasker, utfordrer og underholder.

Bestill abonnement eller gi Klatring i gave her.

Abonnement klatring
Et abonnement på Norsk Klatring åpner opp et helt univers med godt innhold.

Et abonnement med mye innhold

Et abonnement på norsk-klatring-no inkluderer også plussartikler på fem andre ledende nisjenettsider (friflyt.no, terrengsykkel, landevei.no, utemagasinet.no og jeger.no), digitale utgaver i app og emagasin, og rabatter på våre arrangement og events.

I tillegg får du tilgang til over 670 guider til toppturer på ski, og Fri Flyt sin store base av skitester.

Bestill abonnement til deg selv.
Sjekk også ut våre gode pakketilbud. Her er det mange gode dealer!

Gi Klatring i gave
Gled en klatrevenn i dag.