Det er mye forskjellig man finner i segmentet «anmarsjsko». Fra superlette tøysko til høye, solide lærsko. Vi klatrere har forskjellige behov, ettersom hvilken tur man skal på. Er det Heftyes renne som står på programmet? Eller skal du buldre på Harbak? Eller klatre Drømmediederet på Vengetind?

Vil du ha de samme skoene når du nyter en cappucino på Grünerløkka? Eller er du en solid fjellkar som ikke bryr deg om hva du har på deg, bare det er Gore-Tex-jakke og solide anmarsjsko, uansett hvordan de ser ut og hvilket ærend du har?

Etter et lite dykk i anmarsjskoverdenen har vi sjonglert med et knippe par over noen måneder. Medtester og kunstkritiker i Dagbladet, Arve Rød, som vanker blant kultureliten i Oslo, testet Scarpa Vitamin på gallamiddag i møte med de største kulturkjendisene, og kunne fortelle at friksjonen og følsomheten mot lodne vegg til vegg-tepper og marmorgulv i elitens gemakker var upåklagelig. Han fikk kommentarer fra kunstprofessorer på at skoa, i kombinasjon med Armani-dressen, så helt smashing ut.