KURSOVERSIKT KLATREFESTIVALEN 2017

.

NB: Du må ha festivalpass for å kunne delta på kurs. Skaff deg et HER.

.

TIRSDAG 22. AUGUST KL. 00.00 STENGER PÅMELDING TIL KURSENE PÅ NETT. DA ER DET KUN MULIG Å MELDE SEG PÅ I SEKRETARIATET PÅ FESTIVALEN.

.

FRA INNEKLATRING TIL UTEKLATRING 
Passer godt for klatreentusiasten som har buldret og klatret inne på topptau, og som ønsker å komme seg ut på klatrefelt for å teste bolta klatreruter. Instruktøren tar for seg risiko og metoder knyttet til sportsklatring ute – som skiller seg fra inneklatring. Vi sørger for utstyr hvis du ikke har selv.  Du må ha med deg treningstøy og klær i tilfelle dårlig vær.

PRIS: 550,-

.

LØRDAG // 10 - 13

SØNDAG // 10 - 13

.

BRATTKORTKURS

Vi tar for oss hva klatring er og hvilke ulike typer klatring som finnes. Du får prøve lett klippeklatring på topptau, etter først å ha lært det elementære, som knuter, sikringsteknikk og klatreteknikk.
Vi sørger for utstyr hvis du ikke har selv.  Du må ha med deg treningstøy og klær i tilfelle dårlig vær.

PRIS: 550,-

.

LØRDAG // 14 - 17

SØNDAG // 14 - 17

.

FJELLKLATRING FOR VIDEREKOMNE

Kurset er myntet på de som kjenner til klatring på naturlige sikringer, men ennå ikke er helt dus med å lede og lage standplass. Vi fokuserer på standplassrutiner og sikringsteknikker. Kurset vil foregå på lett klatring, slik at deltagerne med enkelhet kan finne og sette sikringer. Instruktøren vil følge med og guide underveis. 

PRIS: 550,-

.

LØRDAG // 10 - 15

SØNDAG // 10 - 15

.

INTRODUKSJON TIL KLATRING PÅ NATURLIGE SIKRINGER FOR NYBEGYNNERE

Man trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette klatrekurset. Denne økta er ment for de som ønsker å lære om bruk av naturlige sikringer, forskjellige typer standplasser og hvordan en lager rappellfester. Taulagsrutiner blir gjennomgått. Vi sørger for utstyr hvis du ikke har selv.  Du må ha med deg treningstøy og klær i tilfelle dårlig vær.

PRIS: 550,-

.

LØRDAG // 10 - 13

SØNDAG // 10 - 13

.

BULDREKLINIKK MED MAGNUS MIDTBØ

Magnus vil ta for seg hva buldring ute innebærer. Hvordan finner man en passende linje, og hva tar man hensyn til? Hvordan trene for å bli god til å buldre? Ute er det også litt større risiko med hensyn til landinger, som må paddes godt opp for å unngå å lande på steiner eller ulent terreng. Hvordan spotte for å unngå skader på klatrer og spotter? Pussing av buldre? Hvordan bevege seg på stein?

PRIS: 150,-

.

LØRDAG // 16 - 18

.