Thilo Schröter fra Kolsås Klatreklubb stakk av med 1. plassen i herreklassen, og Karolina Adamowska fra NTNUI i dameklassen. 

Brage Birkelund Olsen og Martine Limstrand fra hhv Tromsø og Bodø vant juniorklassene. 

Således ble det en meget fin geografisk spredning blant vinnerne. 

Thilo lå relativt dårlig an i starten, men klatret seg på imponerende vis inn til seier. 

– Ja, det var overraskende. Følte mer press i starten av finalen enn det jeg hadde følt på lenge. Slet med høy feber i uken før. Men vant de to siste bulderne så overlegent at jeg vant hele greia.

Han er også veldig imponert over arranementet og kvaliteten på bulderne.

– Creds til alle som arrangerte! Arrangementet var fantastisk, gode kvallikbuldre, og veldig bra finalebuldre. De var harde, og det var det jeg ville ha. De to første bulderne klarte jeg bare et flytt på, så jeg ble litt satt ut, men jeg tenkte at jeg skulle vinne konkurransen fra det punktet, som om den startet der og la de to første bulderne bak meg.

Trondheim Klatresenteret er også veldig fornøyd med arrangementet og har lagt ut følgende melding på sine sider:

«Vi på Trondheim Klatresenter ønsker å takke arrangør Trondheim Klatreklubb, Nkf, frivillige, deltakere, student-tv, publikum, dj, speaker og alle som bidro til en fantastisk Norges Cup på senteret vårt i går. Helt sikkert noen glemt, men dere vet hvem dere er. Og Adam Pustelnik og Tarjei Hamre som skrudde verdensklasseproblemer som skapte spenning hele veien. Wow!! vi er overvelda!!
Gratulerer til alle som kom på pallen og resten av deltakerne, knall!!! Dagen i går går inn i historiebokene hos oss som en dag vi ikke glemmer!
Adam er her nå og skrur opp konkbulderne så alle kan prøve de. Vi legger ut link med opptak av streamingen når den er klar hos student-tv. Takk!»

Se her for full resultatliste: http://dusken.no/media/ec14/resultater.html