Om ikke riksdekkende medier enda har tatt tak i Tokerud, så har i alle fall lokalpressen nå gjort det. Fredag 30. juli finner man en stor sak om dette buldrefeltet i Akersposten.

– Vi hadde en brainstorming på hvilke saker vi skulle ta tak i og da kom Tokerud buldrefelt opp som et alternativ, sier journalist Jørgen Sollien til magasinet Klatring.

En av utviklerne av klippen, Morten Gulliksen var på plass og poserte villig på diverse buldere, blant annet sitt 40, far og farlig (8A).

Tokerud er Norges mest besøkte buldrefelt. Det kan by på 200 buldrelinjer av alle vanskelighetsgrader og formasjoner, fra veldig lett til veldig vanskelig. Du finner takoverheng, veggklatring, kaminer, riss, egger og sva. Feltet ligger ved Vestli t-banestasjon. Se fører på bouldering.no.

Reportasje: Morten Gulliksen tar i så det knaker på sin 40, far og farlig (8A). Runar Strand, som også har vært ivrig i utviklingsprosessen av Tokerud, spotter samvittighetsfult. Journalist i Akersposten Jørgen Sollien med kamera. Foto: Dag Hagen