I forbindelse med nordisk mesterskap i buldring i Trondheim arrangerer Trondheim Klatreklubbs Klatring For Alle en konkurranse for paraklatrere. Klatring For Alle er et tilrettelagt ukentlig klatretilbud for alle klatrere med en funksjonsnedsettelse. Paraklatrekonkurransen og nordisk mesterskap i buldring vil foregå på samme dag og i samme klatrehall – Trondheim Klatresenter. 

Les også: Så små må skoene være

– Vi i Klatring For Alle inviterer alle klatrere med en funksjonsnedsettelse til en klatrekonkurranse! Konkurransen foregår parallelt med Nordisk mesterskap i buldring, skriver Laura Guertler til norsk-klatring.no.
– Vi understreker at konkurransen ikke er et offisielt mesterskap. Vi ønsker å se både deg som er ny i sporten, deg som har klatret litt og deg som har konkurrert tidligerer. Derfor deler vi opp i klasser tilpasset evne og nivå.
Premier vil bli utdelt til vinnerne av hver klasse, samt uttrekkspremier. Nedre aldersgrensen er 6 år, og alle mellom 6 og 12 år får utdelt premier.
– Etter konkurransen legges det opp til at man skal kunne få med seg finalen i nordisk buldrekonkurranse som foregår i samme lokale, der man kan se noen av Nordens sterkeste klatrere i aksjon. Det vil bli musikk, salg av mat og god stemning for alle som tar turen.
Påmelding på denne linken: https://goo.gl/forms/tW9klmikB2SNn1Yl1

Finn oss på Facebook her.

Les mer om arrangementet her.

Epost:  klatringforalle@outlook.com
Foreløpig tidsplan
0800: Registrering og oppvarming
0930: Konkurransen starter
1700: Konkurransen avsluttes
1800: Finale nordisk buldrekonkurranse
2200: Premieutdeling og fest